adela style salon
webgogo
webrilindja
cover beauty healthy
bluestar
webkokomani
alebstateee
punesimmm
alma deda stana
amb
NDERTIMI I PREZENCES SE PLOTE WEB
WEBSITE & APPLICATION & SEO & SEM
I nderuar Klient – kompani biznesi!
Smart Center ofron ndertimin e plote te websajtit dinamik te biznesit tuaj jo vetem si nje vitrine virtuale globale qe prezanton bukur mallrat, produktet dhe sherbimet tuaja, informacionin e kontaktit, adresen, harten dhe vendndodhjen shoqeruar me foto/video nga aktiviteti i biznesit.
Ne websajt pasqyrohen logot e partnereve tuaj me te rendesishem.
Ne websajt realizohet edhe tregtia elektronike.
Smart Center ofron edhe Aplikacion te personalizuar ne Android, gjurmim dhe terheqje te klienteve, chatt-in me klientet, njoftimin per vizitoret ne websajt, optimizimin e kerkimit SEO te plote, Marketingun dixhital dhe Mirembajtjen.
Paketat e ndertimit te prezences se plote ne Web - Website & Application & SEO & SEM jane hartuar nga stafi i Departamentit te IT bazuar në specifikat e
Kompanisë tuaj ne keto module tejet praktike dhe bashkekohore:
MODULI I - Paketa BAZIKE
MODULI II - Paketa PREMIUM
MODULI III - Paketa GOLD
Paketat jane hartuar nga stafi i Departamentit IT por mund te detajohen sipas specifikave tuaja.
Ne Shqiperi paketat qe ofrohen jane te varfera, joprofesionale dhe pergjithesisht nuk ofrojne aplikacion, pra spektrin e plote te Prezences ne Web te biznesit tuaj.
Smart Center ofron sherbim profesional, seriozitet, korrektesi dhe plotesim te plote te nevojave te klientit.
Per biznesin tuaj, Smart Center sugjeron zgjedhjen e paketes te pershtatur per biznesin tuaj tregtar, pra nje kompani Virtuale qe ofron prezantimin e shume artikujve te rinj, sherbimeve, eventeve promocionale, llotarive per klientet, ofertave etj. Informacioni mbi mallrat mund te realizohet me foto profesionale dhe video dhe gjithe kohes komunikohet me klientet per porosine e mallrave online te personalizuar sipas nevojave te klienteve.
Çfare ben nje Websajt per kompanine tuaj dhe pse ju duhet një zhvillues Web-i?
Jeni online 24/7/365 dhe te arritshem ne te gjithe boten!
Mund te prezantoni sherbimet dhe produktet qe ju ofroni!
Mund te beni shitje te sherbimeve dhe mallrave tuaja dixhitale online!
Mund të promovoni kompanine tuaj në menyren me te mire te mundshme!
Email: sczhvillimeweb@gmail.com

 

 

 

THINK SMART, WORK SMART