Smart Center Durrës, Qendër Punësimi dhe Trajnimi
11 Korrik, 2019
6 gjuhet e programimit me te paguara ne 2020
26 Shtator, 2019

KURSE DHE TRAJNIME ONLINE NE DURRES

 

Mësimi online (në distancë) është formë e trajnimit, e cila realizohet përmes teknologjive moderne të komunikimit, me qëllim të mësuarit te individeve  të vendosur në vende dhe largësi të ndryshme -jashtë ambientit tradicional të mësimit (Klases). Kurset online (në distancë) që Smart Center ofron i pershtaten te gjitha kerkesave te individeve panvaresisht vendit ku ata jetojne. Kjo lloj mësimdhënie ofron  Fleksibilitet për të zgjedhur kohën e duhur të studimit, Ndërveprim, Komoditet, Kosto te reduktuara etj.

Smart Center eshte e vetmja qender ne qytetin e Durresit e cila ofron staf te pergatitur dhe te kualifikuar,metoda bashkohore mesimdhenie,certifikate te licensuar,referenca punesimi,konsulence dhe Informatizim te Bizneseve.

Smart Center Durres ofron kurse online ne nje larmishmeri fushash si: Ekonomike,Informatike,Inxhinierike,Arkitekture, Lende Universitare,Provime Minimature,Provime Mature, Kurse pergatitore per Olimpiada dhe te gjitha gjuheve  te huaja.

Gjithmonë në sinkron me kërkesat e tregut të punës, Smart Center ka mision të përgatis studentë më te aftë dhe të formuar profesionalisht për të ardhmen. Gjithashtu për të përmbushur obligimin tonë, ofrojmë një shumëllojshmeri kursesh përgatitore në zyrë dhe online për të gjithë personat e interesuar. 

 • Ne fushen ekonomike perfshihen:
 • Ekonomi (Mikro dhe Makro)
 • Marketing
 • Menaxhim Biznesi
 • Kontabilitet (Praktik- Financiar)
 • Finance
 • Statistike
 • Matematike Financiare
 • Deklarimet Tatimore
 • Ne fushen Informatike
 • Kompjuter baze (Microsoft office)
 • Kompjuter i avancuar
 • Excel i avancuar
 • Hyrje ne programim / Algoritmi
 • Programim C,C++,C#
 • Ndertim databaze PhP & Mysql
 • Programim Java / Java Script
 • Rrjeta Kompjuterike
 • Programim ne Html & Css
 • Python
 • Oracle
 • Programim ne Web
 • Ndertim Website
 • Strukture te dhenash
 • Logjike kompjuterike
 • Multimedia ( Photoshop,Indesign,Visual Studio,After Effects,Adobe Premier)
 • Ne fushen inxhinierike dhe Arkitektures
 • Autocad 2d / 3d / 3d max
 • Revit
 • Sketchup
 • Indesign
 • SAP-ETABS
 • Informatizim Biznesi
 • Financa 5
 • Alpha Business
 • Alpha web
 • GJUHE TE HUAJA
 • Anglisht
 • Italisht
 • Gjermanisht
 • Spanjisht
 • Turqisht
 • Frengjisht
 • Greqisht
 • Rusisht
 • Italisht Call Center
 • Anglisht Call Center
 • KURSE PERGATITORE  MATURE  DHE  MINIMATURE
 • Gjuhe Shqipe dhe Letersi
 • Anglisht,Italisht,Frengjisht
 • Matematike
 • Fizike
 • Informatike
 • Kimi
 • Ekonomi
 • Biologji
 • Psikologji
 • Filozofi
 • Ofrojme per Bizneset
 • Trajnime te profilizuara sipas kerkesave te biznesit
 • Konsulence per informatizimin e vepritarise se biznesit
 • Staf te ri te filtruar dhe trajnuar sipas kerkesave
THINK SMART, WORK SMART