Kurs Teknik Kompjuterik dhe Elektronik

Programi “Teknik kompjuteri” pajis kursantet me aftesi, dije dhe njohuri per t’u bere nje teknik profesionist ne fushen e rrjeteve kompjuterike. Gjate programit, kursantet do te njihen me gjuhen e elektronikes dhe te programimit. Njekohesisht, ata do te njihen me hardware-t e kompjuterit dhe me sistemet operuese. Me vone ata do te thellojne studimet ne rrjetet kompjuterike duke punuar me platforma te ndryshme “hardware”, protokolli dhe serveri. Theksi do te vihet ne sigurimin e rrjetit kompjuterik. Kursantet jo vetem do te zhvillojne aftesite e tyre interpersonale ne punen individuale dhe ne grup, por gjithashtu do te fitojne eksperience pune duke u ushtruar profesionalisht ne kete fushe e cila do te finalizohet me nje projekt final qe do te zere vend ne fund te programit. Tekniket e kompjuterit punojne ne organizata te vogla dhe te medha. Funksioni i tyre perfshin instalimin e software-ve dhe aplikimet ne sistemet kompjuterike. Kursantet do te pergatiten te punojne si anetar grupi, duke analizuar, instaluar, perditesuar, duke u kujdesur per sistemet dhe duke zgjidhur problemet e rrjetit kompjuterik.

Programi i Trajnimit

Lendet mesimore: Arkitekture kompjuteri, Windows 7, Diagnostikim dhe riparim.
1)Mjetet e shkembimit, lloje te ndryshme qarqesh elektronike: amplifikatore, oshilatore dhe pajisje fuqie;
2) Qarqe rezonante, sensore elektronike dhe qarqe audio e RF;
3) Riparimin ose zevendesimin e pjeseve defektoze si motore, siguresa, rondele;
4) Grumbullimin dhe testimin e pajisjeve pas riparimit.

Qellimi i Trajnimit

Kursantet aftesohen te bejne nderrime pjesesh dhe te riparojne pjese te ndryshme te kompjuterave.Kursantet aftesohen te riprogramojne dhe te zhbllokojne programe te ndryshme dhe sistemet operative. Gjithashtu kursantet aftesohen te formatojne dhe instalojne OS te ndryshem. Cdo seance bazohet ne praktike.

Kursi: Teknik Kompjuteri dhe elektronik
Sasia e oreve: 15
Frekuenca : 2 Seanca/ Jave
Kohezgjatja e seancave: 90 min
Kohezgjatja e kursit: 1.5 muaj
Orari :Fleksibel
Grupe te vogla: 3-5 persona
Certifikate e Licensuar
SC
01/09/2019 10:00 - 11:30 Ne pritje te formimit te grupeve...
7 Kursant
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


[recaptcha size:normal]
THINK SMART, WORK SMART
WhatsApp Na Kontaktoni