Kurs trajnimi për Programin Statistikor SPSS

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është e vetmja qendër që ofron trajnim profesional për programin statistikor e shumë përdorur SPSS. Kursi jonë përmban praktikën e nevojshme që të aftësoheni me programin dhe të krijoni eksperiencë për tregun e punës.

Programi i kursit SPSS BASIC

 • CFARE ESHTE SPSS?
 • PARIMET BAZE TE STATISTIKES
 • FAQOSJA E PROGRAMIT
 • FUTJA E TE DHENAVE NE SPSS
 • PERGATITJA E TE DHENAVE PER ANALIZIM
 • ANALIZAT BAZIKE NE SPPS
KY PROGRAM MESIMOR I REFEROHET SPPS BASIC PER HULUMTIME TE NJE POPULLATE JO TE ZGJERUAR DHE PER ANALIZA TE PERGJITHSHME

Programi i kursit SPSS ADVANCED

 • ANALIZA ANOVA
 • TESTI BOOTSTROP
 • TESTI TUKEY
 • ANALIZA FAKTORIALE
 • ANALIZA PERSHKRUESE
 • TESTI CHI-SQUARE
 • ANALIZA TE DETAJUARA TE HULUMTIMEVE ME POPULLATA TE ZGJERUARA DHE RASTE NGA ME TE NDRYSHME
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studentëve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


[recaptcha size:normal]
THINK SMART, WORK SMART