Specialist Celularesh

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është e vetmja qendër që ofron trajnim profesional për riparim celularesh ne Durres.Mesoni se bashku me mjetet bashkkohore te riparoni nje smartphone dhe te programoni sistemet operative te Android, iOS dhe Windows.

Programi i Trajnimit

1. Hyrje ne Riparime
2. Mjetet e nevojshme per Riparime
3. Njohja me Komponentet e Celularve
4. Metodat e Zevendesimit
5. Inspektimi i problemit dhe gjetja e Zgjidhjes
6. Praktike
7. Zhbllokime Rom (programi)
8. Formatime & Riprogramime
9. Google Baypass Password
10. Zhbllokime Rrjeti/Sim Card/Programime

Qellimi i Trajnimit

Kursantet aftesohen te bejne nderrime pjesesh dhe te riparojne pjese te ndryshme te celulareve smartphone.Kursantet aftesohen te riprogramojne dhe te zhbllokojne pajisjet si smartphone dhe tableta.Zhbllokimi i sim card dhe apple icloud shpjegohen ne kurs.

Kursi: Specialist Celularesh
Sasia e oreve: 15
Frekuenca : 2 Seanca/ Jave
Kohezgjatja e seancave: 90 min
Kohezgjatja e kursit: 1.5 muaj
Orari :Fleksibel
Grupe te vogla: 3-5 persona
Certifikate e Licensuar
SC
01/09/2019 10:00 - 11:30 Ne pritje te formimit te grupeve...
8 Kursant
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


 
THINK SMART, WORK SMART