Kurs AutoCAD 2D & 3D / Visual Studio

Kurs trajnimi për programet AutoCAD 2D/3D
& Visual Studio

Programi AutoCAD 2D

  1. Blloku i komandave të vizatimit
  2. Blloku i komandave të modifikimit
  3. Blloku i komandave të dimensionit
  4. Blloku i komandave të layers
  5. Blloku i komandave të editimeve
  6. Blloku i komandave të printimit
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


[recaptcha size:normal]
THINK SMART, WORK SMART