Qëndra e Kurseve dhe GjuhëveTë Huaja SMART CENTER në Durrës ofron Kurse Profesionale Kompjuteri

Qendra e Kurseve & Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është themeluar që në vitin 1998. Prej gati 20 vitesh debuton e vetme me sukses në fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen e informatikës dhe ofron shërbim të kulturuar, mirësi, profesionalizëm e seriozitet, garanci e mbeshtetje për të gjithë ata që e duan dijen bashkëkohore.

Smart Center me eksperiencën e saj shumëvjeçare ka evidentuar që kurset profesionale janë gjithnjë e në rritje sepse kompanitë kërkojnë profesionistë të aftë dhe produktiv për të rritur fitimet. Në kemi qëllim që të japim mjetet e duhura profesionistëve për të arritur suksesin në tregun e punësë

Kurset që ofron Qendra jonë janë të krijuara për të aftësuar profesionistët më kërkesat konkrete të tregut të punës dhe perfshijnë shumë praktikë. dhe duke përdorur ushtrime konkrete. Smart Center disponon një salle informatike të modernizuar me kompjutera desktop dhe laptop më të gjitha softwaret që nevojiten të instaluara.

Smart Center ndodhet në qendër të zonës së biznesit në Durrës në katin II të Pallatit 452, përballë Drejtorisë së Tatimeve, në rrugen Egnatia.

Think Smart! Work Smart! EJANI TEK SMART CENTER!

 

SMART CENTER

QËNDRA E TRAJNIMIT PROFESIONAL NË DURRËS


Smart Center është e vetmja Qënder Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh ofron kurse profesionale dhe bashkëkohore në fushat më të kërkuara. Qëndra jonë ofron kurse dhe trajnime për FINANCA5, Alpha Business & Alpha Web, AutoCAD & Visual Studio, Graphic Design, Excel & Deklarime Tatimore, Kontabilitet,


Na kontaktoni në 069 87 50 700 ose plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë me të dhënat tuaja. Ne do t'ju kontaktojmë menjëherë për më shumë informacion![recaptcha size:normal]
THINK SMART, WORK SMART