Trajnim dhe Punesim
Smart Center Trajnim dhe Punësim
2 Korrik, 2019
Smart Center Durrës organizon festën e fëmijëve smart (VIDEO)
5 Korrik, 2019

Njoftim per rekrutim-punesim

 

Smart Center kerkon te rekrutoje punetore per montimin e pajisjeve te varkave luksoze. Kriteret qe kanditati duhet te plotesoje per t’u punesuar jane:

  1. mosha 23-35 vjec
  2. arsimi i mesem
  3. fizike te mire
THINK SMART, WORK SMART