Profesionet me te paguara ne vitin 2019
26 Shtator, 2019
6 Këshilla për Blerje Online
11 Shkurt, 2020

Kurse dhe Trjanime ne Tirane

 

Qëndra e Trajnimit Profesional Smart Center në Tirane  ecen me hapin e kohës duke studiuar gjithnjë tregun e punës dhe duke ofruar trajnime profesionale në fushat më të kërkuara si Informatika, Ekonomia, Programimi, Rrjetat Kompjuterike , Marketingu Dixhital, SEO , SEM , Trajnime  dhe kurse Online etj. Tek ne do të gjeni trajnime profesionale dhe kurse përgatitore për FINANCA5, Alpha, Excel i Avancuar, Programim Web, si dhe komunikim biznesi në gjuhët e huja më të kërkuara si Anglisht, Italisht, Gjermanisht dhe Frengjisht.

Smart Center Tirane gjithashtu ofron dhe kurse të gjuhëve të huaja të profilizuara për punësim në Call Center.

Të rinjtë që duan të parapërgatiten për të studiuar në Universitetet për Informatikë gjejnë tek Smart Center një Qender parapërgatitore serioze.

Qendra e Kurseve dhe Trajnimit Profesional SmartCenter në Tirane , është e liçensuar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes me NIPT L41413501R.

Kurdoherë që të keni NEVOJË PËR DIJE, ejani tek Qëndra e Trajnimit Profesional Smart Center në Tirane dhe do të jeni gjithmonë të mirëpritur!

THINK SMART, WORK SMART