Stafi Ynë


Kozeta Stana

Lektore Informatike & Matematike


Mesuese matematike dhe informatike, lektore e shkencave kompjuterike në universitetin UAMD (part-time).

MSc. Kozeta Stana ka kryer studimet në Universitetin e Tiranës në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Dega: Matematik në 1989. Gjithashtu, është trajnuar për mësimdhënie në Informatikë në 1998 dhe 2004. Ka punuar si mësuese matematike dhe më pas edhe informatike në gjimnazin e Burrelit. Gjatë kësaj kohe ka marrë pjesë në një projekt të qeverisë daneze, DANIDA në këtë rajon. Nga 2006 dhe në vazdim punon si mësuese informatike në gjimnazin RILINDJA Durrës. Pas mbarimit të Masterin shkencor në Shkencat Kompjuterike në 2015, punon si lektore Part-time në Departamentin e Shkencave Kompjuterike, FTI në Universitetin “Aleksandër Moisiu” Durrës.

Që nga themelimi dhe në vazhdim punon si trajnuese për kurset e kompjuterit dhe matematikës prane kësaj qendre.

Misioni i Smart Center në Durrës është të përgatis sot profesionistët e së nesësmes!

Brisilda Menaj

Koordinatore në Smart Center


Ka përfunduar studimet e larta në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës, Dega: Psikologji - Sociologji. Më pas ka kryer me sukses Masterin Shkencor në Degën: “Mësimdhënie: Psikologji – Sociologji “.

Punon në Smart Center që nga viti 2016.

Misioni i Smart Center në Durrës është të përgatis sot profesionistët e së nesësmes!

Lorena Haxhiu

Lektore e Kurseve Italisht në Smart Center


Ka studiuar ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti i Gjuheve te Huaja, Dega Italisht; diplomuar si njohese e gjuhes letersise dhe kultures italiane dhe master shkencor per Mesuesi per arsimin e mesem dhe te larte“. Punon ne Smart qe nga viti 2014.

Misioni i Smart Center në Durrës është të përgatis sot profesionistët e së nesësmes!

Shyqirie Skeja

Lektore e Kurseve të Programimit në Smart Center


Është diplomuar në një ndër degët më të kërkuara të tregut të sotëm "Shkenca Kompjuterike" pranë Universitetit "Aleksandër Moisiu" si dhe ka përfunduar studimet e "Masterit Shkencor për degën Shkenca Kompjuterike të Aplikuara".

Karriera e saj nisi në fushën teknologjike, si asistente teknike pranë Technology Service (Tiranë), dhe më pas rrugëtimi vazhdoi ne fushën e programimit si Programuese Software në Kompaninë Italiane gjigande të Ilos SRL, dhe njëkohësisht lektore në Smart Center për kurset Hyrje në Programim, Java, PHP, HTML/CSS etj.

Misioni i Smart Center në Durrës është të përgatis sot profesionistët e së nesësmes!

Ornela Vreto

Lektore e Kurseve Anglisht në Smart Center


Ka mbaruar studimet e larta (bachelor+master) në vitin 2016 në profilin “Mësimdhënie e Gjuhës Angleze” në Universitetin “Aleksander Moisiu”, Durrës. Është liçensuar në mësimdhënien e Gjuhës Angleze në 2017. Ka punuar në shkollen 9-vjeçare “14 Nëntori”. Aktualisht punon në qendrën e trajnimeve profesionale “Smart Center” prej pesë vitesh.

Ka zgjedhur profesionin e mësuesisë pasi është një profesion shumë i dashur për të dhe mjaft fisnik, i cili ka të bejë me edukimin e brezave të rinj. Kur e dashuron profesionin të duket sikur nuk kë punuar asnjë dite të jetës tënde.

Misioni i Smart Center në Durrës është të përgatis sot profesionistët e së nesësmes!

Albina Pupa

Lektore e Kurseve Anglisht në Smart Center


Albina Mustafai, ka përfunduar studimet e larta në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës, Dega: Gjuhë Angleze. Më pas ka kryer me sukses Masterin Shkencor ne degën: “Mësimdhënie, Gjuhë – Letërsi – Anglisht. Aktualisht punon si mësuese e Gjuhës Angleze ne Kolegjin Jo-Publik “Teuta”, si edhe në qendrën e trajnimit profesional Smart Center, Durrës.

Misioni i Smart Center në Durrës është të përgatis sot profesionistët e së nesësmes!

Viola Picori

Lektore e Kurseve Anglisht në Smart Center


Viola Picori, ka perfunduar studimet Bachelor ne Universitetin e Tiranes dega "Gjuhe Angleze" (2012-2015) si dhe Master Profesional ne "Mesimdhenien e Gjuhes Angleze" ne Universitetin Aleksander Moisiu. Eshte pjese stafit te Smart Center qe prej vitit 2014.

Misioni i Smart Center në Durrës është të përgatis sot profesionistët e së nesësmes!
 

Bashkohu me ekipin e Smart Center

Ne jemi duke kërkuar lëktorë të talentuar me eksperiencë për trajnimet dhe kurset.

Apliko tani duke plotësuar formën e aplikimit dhe ngarkoni CV-në tuaj.THINK SMART, WORK SMART