16 Korrik, 2019

KURSE DHE TRAJNIME ONLINE NE DURRES

Mësimi online (në distancë) është formë e trajnimit, e cila realizohet përmes teknologjive moderne të komunikimit, me qëllim të mësuarit te individeve  të vendosur në vende […]
11 Korrik, 2019

Smart Center Durrës, Qendër Punësimi dhe Trajnimi

Kërkoni të gjeni veten në tregun e punës?! Në ndihmë ju vjen Smart Center Durres, agjenci punësimi, rekrutimi dhe trajnimi me këto shërbime të përmendura mëposhtë: […]
5 Korrik, 2019

Smart Center Durrës organizon festën e fëmijëve smart (VIDEO)

Kompania Smart Center në Durrës ka organizuar festën e fëmijëve smart. Një aktivitet i përvitshëm në mbyllje të sezonit të kurseve për fëmijë. Pjestarët e akademisë […]
3 Korrik, 2019

Njoftim per rekrutim-punesim

Smart Center kerkon te rekrutoje punetore per montimin e pajisjeve te varkave luksoze. Kriteret qe kanditati duhet te plotesoje per t’u punesuar jane: mosha 23-35 vjec […]
2 Korrik, 2019
Trajnim dhe Punesim

Smart Center Trajnim dhe Punësim

Kompania e biznesit Smart Center Durrës  qe nga viti 1998 operon me sukses ne fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen […]
THINK SMART, WORK SMART