25 Maj, 2020

7 zakone shume efektive per mesuesit qe perdorin teknologjine

Ciat jane disa nga zakonet me efektive per mesuesit qe perdorin teknologjine ne mesimdhenie? Ato duhet gjithmone  e nisin me nje “PSE”. Mos perdorni teknologjine per […]
25 Maj, 2020

Rendesia e Graphic Design per biznesin tuaj

Ne jeten tone te perditshme ne ndeshemi cdo dite me logo, me broshura, faqe internet dhe mori produktesh te tjera projektimi. Paketimi, marka, logo, revistat, etj, […]
11 Maj, 2020

Disa Tendeca Moderne ne Edukim

Trajnimi profesional Nëse studentët po kërkojnë një arsim të lartë të specializuar ose një aftësi specifike për të çuar më tej një rrugë karriere, aftësimi profesional […]
26 Prill, 2020

Cfare eshte marketingu i referuar

Marketingu i referuar (affiliate marketing) është procesi me të cilin një promovues fiton një përqindje për marketing të produkteve të një personi tjetër ose të një […]
19 Prill, 2020

Si të fitoni para nga Youtube?

Sa kohë kaloni duke shikuar YouTube çdo ditë? A nuk do të ishte mirë nëse mund të ishit krijues, duke fituar para nga Youtube? Videoja e parë e ngarkuar […]
16 Prill, 2020

Sistemet trend te menaxhimit te databazes dhe ne cloud

SISTEMET TREND TË MANAXHIMIT TË DATABAZËS EDHE NË CLOUD Një sistem manaxhimi databazë DBMS“Database Management Systems”është njësoftware që lejon një organizatë të centralizojnë të dhënat, ti […]
15 Prill, 2020
profesionet-me-te-kerkuara

Profesionet  me te kerkuara  per vitin 2020

Profesionet  më të kërkuara  për vitin 2020 Ne mund të biem dakord se skenari i sotëm i punësimit, është bërë shumë i prerë dhe konkurrues. Ndryshimet […]
10 Prill, 2020

Lektoret e Smart Center marrin pjesë në Hackathon Albania!

Po mendoni si të merrni më të mirën e këtyre ditëve?! Smart Center, ju prezanton me projektin më të ri që kanë promovuar dy lektoret tona […]
7 Prill, 2020

Programimi i orientuar nga objekti

Programimi i orientuar nga objekti, është një lloj stil programimi ku mund të grupohen variablat dhe funksionet e një teme të caktuar në një klasë të […]
THINK SMART, WORK SMART