26 Shtator, 2019

Profesionet me te paguara ne vitin 2019

Sipas një studimi profesionet më të paguara të vitit 2019 në Europe janë : Profesionistët e teknologjisë me setin e duhur të kualifikimeve kanë shumë mundësi […]
26 Shtator, 2019

6 gjuhet e programimit me te paguara ne 2020

Një nga aftësitë më të rëndësishme për sot është aftësia për të shkruar një program. Në fund të fundit, teknologjia kompjuterike është kudo, nga fabrikat dhe […]
THINK SMART, WORK SMART