Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është themeluar që në vitin 1998. Prej gati 20 vitesh debuton e vetme me sukses në fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen e informatikës dhe ofron shërbim të kulturuar, mirësi, profesionalizëm e seriozitet, garanci e mbeshtetje për të gjithë ata që e duan dijen bashkëkohore.

Smart Center kraha kurseve dhe trajnimeve profesionale ofron shërbimet e mëposhtme:

  • Kurse
  • Trajnime
  • Konsulencë
  • Kualifikime
  • Informatizim Biznesesh
  • Çertifikime
  • Përgatitje për Olimpiada
  • Përgatitje për provime
  • Përgatitje për Maturë

Smart Center ndodhet në qendër të zonës së biznesit në Durrës në katin II të Pallatit 452, përballë Drejtorisë së Tatimeve, në rrugen Egnatia.

Ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +355 69 87 50 700 ose me email në info@smartcenterdr.com.

THINK SMART, WORK SMART