RAJNIM INXHINIERIK REVIT
Objektivi: Në këtë program synohet do të mësohet mënyra të modifikoni ndërtesën duke përdorur programin e modelimit të saj, Revit Architecture. Si të krijohet një projekt i ri, elementët bazë arkitektonik si mure, dritare, dyer, çati, dysheme, shkallë etj. Ju gjithashtu do merrni njohurinë dimensionimi e vizatimeve, të krijonin prerje e detaje. Gjithashtu do të krijoni imazhe 3D dhe rendera të objektit. Finalizimi i një projekti konkret në përfundim të programit.
Audienca: Studentë,Inxhinierë, Arkitektë dhe të apasionuarit ndaj krijimtarisë dhe teknologjisë. Maturantë që synojnë të vazhdojne studimet në degët e
Universitetit Politeknik te Tiranës. Profesionistë të fushës të cilët synojnë të përvetësojnë këtë program kompjuterik për të arritur një punë më të paguar
TEMAT E TRAJNIMIT:
1.Njohje me programin Revit Architecture
2.Elementë bazë të modelimit të ndërtesës
3.Krijimi dhe editimi I shkallëve, rampave dhe korimanove
4.Krijimi dhe editimi I çatisë dhe tavanit
5.Krijimi I rifiniturave të ndërtesës dhe përdorimi I familjeve dhe grupeve
6.Mobilimi dhe dimensionimi I projektit
7.Topografia dhe Masa
8.Modelimi I Masës 9.Formatimi I fletës
10.Materializimi dhe Renderizimi.
NDËRTIMI I PROJEKTIT
WORKSHOP- PREZANTIMI I PROJEKTIT FINAL
Smart Center është Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.
 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme!
EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


    THINK SMART, WORK SMART