rendesia-e-graphic-design-per-biznesin-tuaj
Rendesia e Graphic Design per biznesin tuaj
25 Maj, 2020
graphic-design
 5 Arsye perse Graphic Design eshte i rendesishem per cdo biznes
4 Qershor, 2020

7 zakone shume efektive per mesuesit qe perdorin teknologjine

 

Ciat jane disa nga zakonet me efektive per mesuesit qe perdorin teknologjine ne mesimdhenie?

 1. Ato duhet gjithmone  e nisin me nje “PSE”.
 • Mos perdorni teknologjine per hir te teknologjise.
 • Gjithmone keni nje arsye per t’a perdorur teknoligjine.
 1. Ato duhet te jene te lakueshem dhe lehtesisht te pershtatshem.
 • Duhet te jene te vetedijshem qe teknologjia eshte gjithmone ne ndryshim.
 • Duhet te sjellin ide novatore.
 1. Ato duhet te perqafojne ndryshimet.
 • Te jene shpikes dhe te pershaten lehte.
 • Te realizojne vetem ate ndryshim qe sjell progres.
 1. Ato duhet te shperndajne informacione gjithnje e me shume.
 • Duhet te bashkepunojne pertej mureve te shkolles.
 • Te shperndajne praktikat me te mira per te perfituar gjithsecili.
 1. Ato gjithmone ne mendjen e tyre duhet te mendojne per fitoren.
 • Te kuptojne qe eshte e domosdoshme “te blejne “ nga mesuesit, prinderit dhe studentet.
 1. Ato jane shume studiues dhe mendojne gjithmone dy hapa perpara.
 • Duhet te njohin pyetjet dhe pergjigjet dhe te kene shembuj konkrete.
 1. Ato duhet te veprojne me kujdes .
 • Duhet te gjejne menyra per te angazhuar studentet e tyre.
 • Duhet te perqafojne teknologjine per te patur nje ndikim me te madh .
THINK SMART, WORK SMART