Programi i Kursit

  • Hyrje ne Python
  • Variablat
  • Tipet e te dhenave
  • Kushtet
  • Ushtrime me Kushtet
  • Klasat
  • Ushtrime me Klasat
  • Mini Projekt ne Python

Programim ne Python Smart Center

Pergatitu per te ardhen tende!

Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

THINK SMART, WORK SMART
WhatsApp Na Kontaktoni