Programim në HTML & CSS

Programi i Kursit

  • Fillimi, Taget,Atributet dhe Elementët
  • Paragrafët, Titujt, Listat, Linket
  • Imazhet dhe Tabelat,
  • Format
  • Span, Div, meta taget
  • Përmbajtja Embedded Video, Audio
  • Aplikimi i CSS
  • Selektorët, Prona dhe Vlerat, ngjyrat dhe teksi
  • Margings-Paddings ,Borderat
  • Pseudo klasat, specifikimet, pozicionimi
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

[recaptcha size:normal]
THINK SMART, WORK SMART