Programim në C / C++ / C#

C është një gjuhë programimi kompjuterike me qëllime gjenerale, e strukturuar në blloqe, procedurale, imperativ e zhvilluar në 1972 nga Dennis Ritchie në Bell Labs për të përdorur me sistemin operativ Unix. C u përdor për të rishkruajtur një version të herët të Unix që ishte shkruajtur në Assembler. Ai është përhapur në shumë platforma të tjera. Megjithëse përdorimi i shumtë ishte për software sistemesh, C-ja përdoret tani edhe në zbatime (zbatime programesh). C-ja ka influencuar edhe gjuhë të tjera shumë të famshme, sidomos C++.

Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës, që prej 20 vitesh ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

Programi i Kursit

 • Hapat e parë në C++, instalimi i programit Dev C++
 • Ndërtimi i programit të parë “Hello Word”
 • Elementet e gjuhës C++
 • Operatorët
 • Leximi dhe shtypja
 • Strukturat e kontrrollit
 • IF
 • F-ELSE
 • Ciklet
 • While
 • Do-while
 • For
 • Vektoret
 • Matricat
 • Funksionet

Qellimi

Ky kurs i mundeson nxenesit te mesoje njohurite baze rreth programit C++.
Ne fund te kursit nxenesi eshte i afte te ndertoje aplikacione te ndryshme me funksione te ndryshme matematikore e llogaritese si dhe ndertimin e programeve Mini Lojra te tipit Quiz. Gjithashtu nxenesi arrin te krijoje funksione te ndryshme e me pas perdorimin e tyre ne pjese te ndryshme te programit. Ky kurs eshte baza e te berit nje programues i sukses’shem.

Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

THINK SMART, WORK SMART
WhatsApp Na Kontaktoni