Programim Mobile

Hyrje

Programimi Mobile eshte e ardhmja. Cdo sherbim dhe teknologji po kalon ne smartphone per shkak te thjeshtesise dhe perdorimit te gjere.Mesoni dhe ju te beheni pjese e ketij rrugetimi.

Programi i Kursit

1. Instalimi i Android Studio dhe SDK
2. Shpjegimi detajuar i IDE (Android Studio)
3. Krijimi i nje app te thjeshte
4. Hyrje ne JAVA
5. Krijimi i UI (User Interface)
6. Projekt 1
7. Projekt 1.1
8. Projekt 1.2
9. Perfundimi Projektit
10. Exporti dhe ngarkimi ne Play Store

Qellimi

Qellimi eshte ti ofrojme te gjithe kursanteve mundesine te krijojne applikacionet e tyre me nje dizajn dhe funskionalitet te plote.Se bashku do te arrijme te krijojme nje applikacion dhe do e ngarkojme ne Play Store.Ju mirepresim.
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

THINK SMART, WORK SMART