Ndërtim Databaze MySQL / PHP

Programi i Kursit

 • Prezantim me PHP
 • Variablat dhe ndikimi I tyre
 • Veprimet Logjike
 • Ndërveprimi i Php me format në HTML
 • Lupet në programim
 • Grupimet (arrays)
 • Manipulimi i teksit
 • Krijimi I funksioneve
 • Funksionet e kohes, datës dhe matematikore
 • Php dhe MYSQL (Lidhja me database)
 • Shembuj programesh
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

[recaptcha size:normal]
THINK SMART, WORK SMART