Multimedia

Hyrje

Midis degeve te FTI ne Durres dallon dega me e re Multimedia dhe Televizion Digjital, nje program i hapur qe ne vitin 2012.
Kjo dege ofron nje program bashkekohor me dhe kerkon njohje nga studentet per nje arsimim me te suksesshem dhe me efektiv per te ardhmen.
Bashkojuni dhe ju Multimedias ne Smart Center.

Programi i Kursit

1. Perpunim imazhi ( Fotografi) - njohja me ngjyrat kompjuterike, burimet dhe formatet kryesore të imazheve (jpeg, png, bmp, ...), përpunimi i fotografive (MS Paint, Photoscape, CorelDraw, AdobePhotoshop, ...), skaneri, fotoaparati digjital, etj.;
2. Perpunim audio ( Teknikat e perpunimit te zerit ) - formatet e zërit në kompjuter (mp3, wma,...), konvertimet, përpunimi i zërit (me programin Audacity),etj.;
3. Perpunim video ( Montazh ne televizion ) - formatet e videos (wmv, avi, mp4, rm,...), përpunimi i video sekuencave (me Windows Movie Maker), vendosja e audios në sekuencën e videos, etj.;
4. Animacion ( Adobe FLASH ) - nocioni dhe llojet e animacioneve kompjuterike, animacioni në Web, krijimi i animacioneve të thjeshta (GIF animacione), etj.;

Qellimi

Qellimi kryesor eshte te specializojme te gjithe kursantet e kurseve multimedia te jene te afte te perballen me cdo kerkese qe ofron tregu i punes ne sektorin e Multimedias.
Ata do te specializohen ne fushen e Perpunim imazhi/ fotografi dhe Produksion/ Postproduksion.
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

    THINK SMART, WORK SMART