Logjikë Kompjuterike

Logjikë Kompjuterike

Hyrje

Kursi mbulon te gjithe kapitujt e literaturave neper universitete.Mesoni me teper rreth logjikes dixhitale. 0 dhe 1 , portat logjike dhe artitektures se nje kompjuteri.

Programi i Kursit

  1. Numrat Binar
  2. Ushtrime me Numrat binar
  3. Portat Logjike
  4. Ushtrime me Portat Logjike
  5. Logjika Kombinatore
  6. Logjika Sekuenciale
  7. Ushtrime
  8. Memoria
  9. Ushtrime
  10. Provim

Qellimi

Qellimi i kursit eshte te aftesoje studentet te realizojne veprime ne numrat binar dhe te kryejne konvertime ne sisteme te ndryshme.Gjithashtu te jene ne gjendje te identifikojne portat logjike dhe logjiken kombinatore nga ajo sekuenciale.Pjesa me e madhe e ketij kursi eshte e bazuar ne ushtime praktike.Ne perfundim te kursit studenti pajisjet me Certifikate te Licensuar.

Kursi: Logjike Kompjuterike
Sasia e oreve: 15
Frekuenca : 2 Seanca/ Jave
Kohezgjatja e seancave: 90 min
Kohezgjatja e kursit: 1 muaj
Orari :Fleksibel
Grupe te vogla: 3-5 persona
Certifikate e Licensuar
SC
01/09/2019 10:00 - 11:30 Ne pritje te formimit te grupeve...
4 Kursant
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

THINK SMART, WORK SMART
WhatsApp Na Kontaktoni