Hyrje në Informatikë / Algoritmikë

Hyrje

Hyrja në informatike ju pergatit per karrieren teknologjike dhe studimet akademike.Mesoni mbi logjiken e te ndërtuarit e nje kodi eficent dhe te sakte duke e ndertuar grafikisht me pare dhe me ndihmen e pseudokodeve. Mesoni Bllokskemat dhe Pseudokoin se bashku me kodet burim.

Programi i Kursit

  1. Hyrje në Informatikë / Algoritmikë
  2. Bllokskemat
  3. Ndertimi Bllokskemave dhe Simbolet
  4. Bllokskemat dhe Pseudokodi
  5. Zgjidhje Ushtrimesh
  6. Kalimi nga Pseudokod ne Kod Burim (c++)
  7. Ekuacionet (Zgjidhja me algoritmik)
  8. Ushtrime
  9. Shkrimi i kodeve te thjeshta ne DevC++
  10. Testim

Qellimi Kursit

Kursantet te arrijne te pervetsojne bllokskemat dhe pseudokodet dhe te jene te afte te ndertojne dhe zgjidhin probleme te ndryshme.Kursantet gjithashtu do te jene ne praktik ne cdo seance te kursit.

Kursi: Hyrje në Informatikë / Algoritmikë
Sasia e oreve: 15
Frekuenca : 2 Seanca/ Jave
Kohezgjatja e seancave: 90 min
Kohezgjatja e kursit: 1 muaj
Orari :Fleksibel
Grupe të vogla: 3-5 persona
Certifikate e Licensuar
SC
01/09/2019 10:00 - 11:30 Ne pritje te formimit te grupeve...
5 Kursant
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

THINK SMART, WORK SMART
WhatsApp Na Kontaktoni