E-commerce

Hyrje

Tregtia elektronike (E-commerce) është blerja dhe shitja e mallrave dhe shërbimeve, ose transmetimi i fondeve apo të dhënave në një rrjet elektronik që kryesisht është Interneti.Koncepti i tregtisë elektronike është gjithçka që i referohet të bërit biznes në internet më mirë dhe më shpejt. Ajo i referohet dhënies së aksesit klientëve për të kontrolluar në sistemin kompjuterik të kompanisë për të personalizuar produktin dhe shërbimin sipas dëshirave të tyre dhe për të dërguar produktin dhe shërbimin në kohën e duhur.

Programi i Kursit

  1. Hyrje ne E-commerce
  2. Konceptet dhe modelet e Biznesit
  3. Platformat Online te E-Commerce
  4. Ndertimi i Website
  5. Hedhja produkteve dhe optimizimi SEO
  6. Integrimi i metodave te pagesave: si Paypal
  7. Politikat e Transporit dhe Privatesise
  8. Siguria ne blerje dhe Statistika
  9. Marketingu Dixhital
  10. Praktika/Testimi Final

Qellimi

Qellimi i kursit eshte te aftesoje studentet te ndertojne dhe menaxhojne nje faqe e-commerce ku mund te shesin produktet apo sherbimet e tyre.Kursi trajton te gjitha hapat e nevojshem per ngritjen e nje platforme te sukseshme duke u bazuar nga gjigandet online si: Amazon apo Ebay

Kursi: E-Commerce
Sasia e oreve: 15
Frekuenca : 2 Seanca/ Jave
Kohezgjatja e seancave: 90 min
Kohezgjatja e kursit: 1.5 muaj
Orari :Fleksibel
Grupe te vogla: 3-5 persona
Certifikate e Licensuar
SC
01/09/2019 10:00 - 11:30 Ne pritje te formimit te grupeve...
4 Kursant
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

THINK SMART, WORK SMART
WhatsApp Na Kontaktoni