KURSI: SPANJISHT – Niveli fillestar
Objektivat:
Te ndihmoje audiencen te zhvilloje aftesite e te folurit,degjuarit,leximit dhe shkrimit ne spanjisht ne nivel bazik dhe ta aftesoje ne nderveprim duke perdore strukturat gramatikore te kesaj gjuhe te elaboruara ne 10 tema. Audienca: Nje audience e gjere qe fillon me femije qe prej moshes shtate vjec, te rinj qe deshirojne te punesohen ne call center spanjisht, cdo individ tjeter me deshiren per te mesuar kete gjuhe per cdo lloj motivi qofte ky pasion, pune, arsim etj.pavaresisht moshes dhe profesionit.
TEMAT:
1.Prezantimi i vetes dhe te tjereve.
2.Alfabeti. Folja ‘jam’ dhe ‘kam’. Peremrat vetore/pyetes. Gjinia dhe numri i mbiemrave.
3.Numrat 1-100. Profesionet dhe gjuhet.
4.Koha e tashme e menyres deftore e foljeve te rregullta. Format ‘Tu/Usted’.
5.Fjalor: Strukturat e shtepise dhe mobiljet.
6.Peremrat dhe mbiemrat pronore.
7.Transporti ne Spanje. Mjetet e transportit.
8.Shkallet e mbiemrit. Foljet ‘Dua’/’Preferoj’+infinitive+emer.Parafjalet ‘en/a’+verbos de movimiento-Foljet qe tregojne levizje.
9.Si te shprehim deshira,nevoja dhe preferenca.
10.Si te tregojme kohen ne Spanjisht. Foljet ne Spanjisht.
TESTIM FINAL
Smart Center është Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.
 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme!
EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


    THINK SMART, WORK SMART