Italisht

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është themeluar që në vitin 1998. Prej gati 20 vitesh debuton e vetme me sukses në fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen e informatikës dhe ofron shërbim të kulturuar, mirësi, profesionalizëm e seriozitet, garanci e mbeshtetje për të gjithë ata që e duan dijen bashkëkohore.

Smart Center ka një përvoje shumëvjeçare në edukimin e Gjuhëve Të Huaja dhe aktualisht ofron kurse për gjuhët: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frengjisht, Spanjisht, Greqisht, Turqisht, dhe Shqip për të huajt.

Kurset e gjuhëve të huaja janë të organizuara në grupe të vogla për të maksimizuar vëmendjen e nxenësit.

Ofrojmë gjithashtu ofron kurse përgatitore për testet ndërkombëtare APTIS, TOEFL IBT, TOEFL IPT, TOEIC, IELTS, MICHIGAN, CELI, DAF, DELF/DALF, TEF

Smart Center ndodhet në qendër të zonës së biznesit në Durrës në katin II të Pallatit 452, përballë Drejtorisë së Tatimeve, në rrugen Egnatia.

Think Smart! Work Smart! EJANI TEK SMART CENTER!

Kurs ITALISHT Për Të Rritur - Metoda Progetto Italiano 1

Temat që trajtohen në kurs:

  • Il genere del nome
  • Gli articoli determinative
  • Gli articoli indeterminativi
  • Il presente indicativo Verbi regolari
  • Il presente indicativo Verbi irregolari
  • Le preposizioni Semplici/ Articolate
  • Il futuro Semplice
  • Il futuro Composto
  • Il Passato Prossimo

Qellimi i Kursit

Çdo kursant ne fund te kursit arrin te komunikoje, te kryeje nje bashkebisedim pa veshtiresi. Te jape informacione per adresa ose vendodhje; informacione personale ose mbi te tjeret; Te beje ftesa dhe ti pranoje ose ti refuzoje, te shkruaje nje leter ose te flase rreth pushimeve/ punes etj.

THINK SMART, WORK SMART