Kursi : Gjermanisht – Niveli A1
Objektivi:
Të ndihmojë audiencën të zhvillojë aftesitë e të folurit, të dëgjuarit, ,leximit,dhe të shkrimit në gjermanisht, në nivelin fillestar dhe ta aftësoj duke përdorur strukturat gramatikore të kësaj gjuhe të paraqitura në 10 temat.
Audienca :
Një audiencë e gjerë që mund të fillojë tek fëmijët e moshës shtatë vjec , të rinj që dëshirojnë të punësohen në Gjermani , përfshirë individë që kanë pasion dhe dëshire për të mësuar gjuhën gjermane,por edhe për marrëdhenie pune apo qëllime akademike.
Temat :
1.Prezantimi duke përdorur përshendetjet themelore.
2.Përshkrimi kryesor për qytetin dhe banesën ku jetojmë përmes udhëzimeve të thjeshta.
3.Përshkruajmë familjen dhe kolegët duke përshkruar pamjen dhe personalitetin e tyre.
4.Disktutim mbi veshjet në një nivel baze dhe përshkrimi i veshjeve sipas këndveshtrimit.
5.Ushqimet e preferuara dhe bërja e porosive të thjeshta për të marrë ushqimin.
6.Aktivitetet e përditshme dhe organizimi i takimeve me miqtë dhe kolegët.
7.Parashikimi i motit dhe sygjerime të aktiviteteve sipas kushteve atmosferike.
8.Shëndeti dhe simptomat e zakonshme mjeksore tek një mjek.
9.Blerja e produkteve të zakonshme dhe kthimi i sendeve të gabuara.
10.Hobit dhe aktivitetet zbatitëse. Kursi : Gjermanisht A 2 Objektivi:
Të ndihmojë audiencën të zhvillojë aftesitë e të folurit, të dëgjuarit, ,leximit,dhe të shkrimit në gjermanisht, në nivelin e dytë dhe ta aftësojë duke përdorur strukturat gramatikore të kësaj gjuhe të paraqitura në 10 temat.
Audienca :
Një audiencë e gjerë që mund të fillojë tek fëmijët e moshës shtatë vjec , të rinj që dëshirojnë të punësohen në Gjermani , përfshirë individë që kanë pasion dhe dëshire për të mësuar gjuhën gjermane,por edhe për marrëdhenie pune apo qëllime akademike më të avancuara.
Temat :
1.Vlerësimi i kolegëve në vendin e punës.
.Diskutimi i ngjarjeve të kaluara dhe ndodhi personale të vecanta.
3.Përshkrimi i jetës së përditshme.
4.Vizatimi i nje miku apo kolegu.
5.Pushimet tona ideale.
6.Përshkrimi i mjediseve natyrore dhe udhetimi drejt botës së kafshëve.
7.Filmat më të preferuar.
8.Rëndesia e komunikimit në punë përmes temave intersante.
9.Përshkrimi i një aksidenti automobilistik dhe ndihma mjeksore.
10.Rëndësia e rrjeteve sociale në ditët e sotme.
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.
 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme!
EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


    THINK SMART, WORK SMART