FRENGJISHT NIVELI A1+/A2
ALTER EGO
Objektivi:
• Informimi për aktivitetet e përgjithshme, studimet, disponueshmërinë
• Te kuptoj fjalët e njohura kur njerëzit flasin ngadalë, qartë dhe përsërisin.
• Te kuptoj emrat, fjalët dhe fjali të thjeshta, për shembull në njoftime dhe postera ose në katalogë.
• Te shkruaj një kartolinë të shkurtër, të thjeshtë, të tillë si një kartolinë festash.
• Te plotësoj formularët me informacion personal, për shembull duke futur emrin, kombësinë dhe adresën personale në një formular regjistrimi hoteliere.
Audienca:
Nxenes/e; student/e; persona qe jane te interesuar per gjuhen frenge
TEMAT MESIMORE:
1. Përshëndetjet
2. Shqiptimi i emrit dhe mbiemrit
3. Urime zyrtare dhe joformale
4. Ditët e javës
5. Elementet e identitetit
6. Muajt e vitit
7. Numrat
8. Koha e tashme
9. Zgjedhimi foljeve “jam” dhe “kam”
10. Forma negative e foljeve
11. Vende të qytetit
12. Shprehje të lokalizimit
13. Profesione
14. Testim
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.
 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme!
EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

    THINK SMART, WORK SMART