Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është themeluar që në vitin 1998. Prej gati 20 vitesh debuton e vetme me sukses në fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen e informatikës dhe ofron shërbim të kulturuar, mirësi, profesionalizëm e seriozitet, garanci e mbeshtetje për të gjithë ata që e duan dijen bashkëkohore.

Smart Center ka një përvoje shumëvjeçare në edukimin e Gjuhëve Të Huaja dhe aktualisht ofron kurse për gjuhët: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frengjisht, Spanjisht, Greqisht, Turqisht, dhe Shqip për të huajt.

Kurset e gjuhëve të huaja janë të organizuara në grupe të vogla për të maksimizuar vëmendjen e nxenësit.

Ofrojmë gjithashtu ofron kurse përgatitore për testet ndërkombëtare APTIS, TOEFL IBT, TOEFL IPT, TOEIC, IELTS, MICHIGAN, CELI, DAF, DELF/DALF, TEF

Smart Center ndodhet në qendër të zonës së biznesit në Durrës në katin II të Pallatit 452, përballë Drejtorisë së Tatimeve, në rrugen Egnatia.

Think Smart! Work Smart! EJANI TEK SMART CENTER!

 

KURSE PËR CALL CENTER


Kërkon punë në një Call Center? Eja tek Smart Center në Durrës, mëso një gjuhë të huaj në pak kohë dhe punën ta gjejmë ne!

Smart Center ofron Kurse për Call Center në gjuhet: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frengjisht, Spanjisht, Turqisht dhe Greqisht.

Kurset janë interaktive & praktike dhe përputhen me kërkesat profesionale të një Call Center. Ne bashkëpunojmë me zyrën e punës në Durrës dhe me një serë Call Centers, dhe pas kursit ofrojmë mundësinë e punësimit në një Call Center.


THINK SMART, WORK SMART