July 16, 2019

KURSE DHE TRAJNIME ONLINE NE DURRES

Mësimi online (në distancë) është formë e trajnimit, e cila realizohet përmes teknologjive moderne të komunikimit, me qëllim të mësuarit te individeve  të vendosur në vende […]
March 19, 2020

10 gjuhë programimi që duhet të mësoni këtë vit

Sektori i teknologjisë po lulëzon e këtë gjë mund ta keni vënë re fare mirë përmes smartfonëve, tabletëve, shërbimeve online etj. Si rezultat i kësaj, aftësitë […]
June 4, 2020

Aftesite me te kerkuara teknologjike

Aftesite me te kerkuara teknologjike qe ti perfshini ne rezyme dhe ne letren e motivimit Ne momentin qe ju jeni duke kerkuar per pune dhe aplikoni […]
June 15, 2020
trajni-ne-vendin-e-punes

Rendesia e trajnimit dhe zhvillimit ne vendin e punes

Rëndësia e trajnimit dhe zhvillimit në vendin e punës Trajnimi nuk është thjesht i rëndësishëm për një kompani, por është thelbësor. Megjithëse ka shumë kategori  trajnimesh […]
September 10, 2020

Rendesia e programit Financa 5

FINANCA 5 eshte nje program mjaft i njohur ne fushen e kontabilitetit. Ky program perdoret per administrimin financiar dhe kontabel te kompanise dhe ju lehteson punen […]
September 19, 2020

Si funksionon mesimi online?

Kushtet bazë per mesimin online: Internet. Browserin Chrome te instaluar. Kompjuter (laptop ose PC ), (lejohet dhe Tablet ose Telefon) Sidoqofte nese i keni keto tjerat […]
THINK SMART, WORK SMART