2 Korrik, 2019
Trajnim dhe Punesim

Smart Center Trajnim dhe Punësim

Kompania e biznesit Smart Center Durrës  qe nga viti 1998 operon me sukses ne fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen […]
3 Korrik, 2019

Njoftim per rekrutim-punesim

Smart Center kerkon te rekrutoje punetore per montimin e pajisjeve te varkave luksoze. Kriteret qe kanditati duhet te plotesoje per t’u punesuar jane: mosha 23-35 vjec […]
11 Korrik, 2019

Smart Center Durrës, Qendër Punësimi dhe Trajnimi

Kërkoni të gjeni veten në tregun e punës?! Në ndihmë ju vjen Smart Center Durres, agjenci punësimi, rekrutimi dhe trajnimi me këto shërbime të përmendura mëposhtë: […]
7 Shkurt, 2020

Kurse dhe Trjanime ne Tirane

Qëndra e Trajnimit Profesional Smart Center në Tirane  ecen me hapin e kohës duke studiuar gjithnjë tregun e punës dhe duke ofruar trajnime profesionale në fushat […]
THINK SMART, WORK SMART