6 Shkurt, 2018
KONKURS WEB DESIGN JUNIOR - SMART CENTER DURRES

Konkurs Web Design Junior

5 Korrik, 2019

Smart Center Durrës organizon festën e fëmijëve smart (VIDEO)

Kompania Smart Center në Durrës ka organizuar festën e fëmijëve smart. Një aktivitet i përvitshëm në mbyllje të sezonit të kurseve për fëmijë. Pjestarët e akademisë […]
11 Korrik, 2019

Smart Center Durrës, Qendër Punësimi dhe Trajnimi

Kërkoni të gjeni veten në tregun e punës?! Në ndihmë ju vjen Smart Center Durres, agjenci punësimi, rekrutimi dhe trajnimi me këto shërbime të përmendura mëposhtë: […]
26 Shtator, 2019

Profesionet me te paguara ne vitin 2019

Sipas një studimi profesionet më të paguara të vitit 2019 në Europe janë : Profesionistët e teknologjisë me setin e duhur të kualifikimeve kanë shumë mundësi […]
11 Shkurt, 2020

6 Këshilla për Blerje Online

Blerjet Online në Shqipëri , ashtu si dhe në botë kanë njohur rritje të jashtëzakonshme Disa keshilla per te Bere Blerje Online 1 – Blini nga një […]
13 Shkurt, 2020
marketingu-dixhital

Marketingu Dixhital, zgjedhje apo domosdoshmëri?

Marketingu online tanimë përfshin një tërësi elementesh të shumtë marketingu krahasimisht me marketingun tradicional. Kjo si rrjedhojë e kanaleve të shumtë dhe të ndryshëm që të […]
22 Shkurt, 2020

Tendencat e Teknologjisë për Vitin 2020

Me kërkesën për punëtorët me aftësi të avancuara të teknologjisë së shpejtë, shumë kompani po vendosin më shumë burime për rekrutimin, marrjen në punë për të […]
4 Mars, 2020

Përse fëmijët duhet të mësojnë të kodojnë?

Në ekonominë e ditëve të sotme, ekziston një nevojë urgjente për njerëz me aftësi koduese të cilët u përshtaten kërkesave të një industrie në nevojë siç […]
12 Mars, 2020
te-mesosh-online

Të mësosh online

E-learning (mësimi elektronik) është një term i përdorur gjerësisht në ditët e sotme por që nuk ka një përkufizim specifik. Më së shumti përdoret për edukimin […]
THINK SMART, WORK SMART