Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është themeluar që në vitin 1998. Prej gati 20 vitesh debuton me sukses në fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen e informatikës dhe ofron shërbim të kulturuar, mirësi, profesionalizëm e seriozitet, garanci e mbeshtetje për të gjithë ata që e duan dijen bashkëkohore.

Smart Center ka një përvoje shumëvjeçare në edukimin e Kurseve Shkollore dhe aktualisht ofron kurse për :

Matematik
Gjuhe Letersi
Kimi
Ekonomi
Informatik
Përgatitje për Mini-Mature
Përgatitje për Mature

Smart Center ndodhet në qendër të zonës së biznesit në Durrës në katin II të Pallatit 452, përballë Drejtorisë së Tatimeve, në rrugen Egnatia.

Think Smart! Work Smart! EJANI TEK SMART CENTER!

Qellimi i Kursit

Në marrjen dhe nxënjen e informacionit në mënyre sa më të plote

Për të pasur rezultate sa më të larta

THINK SMART, WORK SMART