DIGITAL MARKETING


Objektivi:
Të mësuarit hap pas hapi se si të marketoni një biznes në internet nga fillimi, në të gjitha kanalet kryesore të marketingut, duke përfshirë ndërtimin e planit të marketingut, website, SEO, rrjeteve sociale etj. Angazhimi në mënyrë konkrete me projekte, lista kontrolli dhe leksione praktike.Të mësuarit si të realizohet rritja e një Biznesi Online që nga fillimi.Orientimi se si të fitohet një punë me pagë të lartë në Marketingun Dixhital.
Audienca:
Studentë të cilët janë të interesuar për të zhvilluar një karrierë në Digital Marketing, për t’u punësuar në agjenci marketingu, kompani të ndryshme si Social Media Manager, freelancer etj. Cdo personi që kërkon të thellojë njohuritë e tij në fushën e marketingut dixhital. Menaxherëve dhe specialistëve të marketingut. Kompanive apo bizneseve të vogla që duan të zgjerojnë punën e tyre dhe online.
TEMAT E TRAJNIMIT:
Tema 1: Prezantimi i kursit të Digital Marketing
Tema 2: Ndërtimi i planit të marketingut
Tema 3: Kalendari i postimeve
Tema 4: Rrjetet sociale
Tema 5: Copywriting
Tema 6: Facebook Ads
Tema 7: Email Marketing
Tema 8: Matja dhe organizimi i Google Analitics
Tema 9: SEO (Search Engine Optimization)
Tema 10: Planifikimi i Strategjisë së Conten-it
TEST
WORKSHOP - PREZANTIM I PROJEKTIT FINAL
Smart Center është e para Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 21 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.
 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojë menjëherë për më shumë informacion.

    THINK SMART, WORK SMART