February 6, 2018

Çfarë është programi profesional Alpha Business?

February 6, 2018
KONKURS WEB DESIGN JUNIOR - SMART CENTER DURRES

Konkurs Web Design Junior

July 2, 2019
Trajnim dhe Punesim

Smart Center Trajnim dhe Punësim

Kompania e biznesit Smart Center Durrës  qe nga viti 1998 operon me sukses ne fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen […]
July 3, 2019

Njoftim per rekrutim-punesim

Smart Center kerkon te rekrutoje punetore per montimin e pajisjeve te varkave luksoze. Kriteret qe kanditati duhet te plotesoje per t’u punesuar jane: mosha 23-35 vjec […]
July 5, 2019

Smart Center Durrës organizon festën e fëmijëve smart (VIDEO)

Kompania Smart Center në Durrës ka organizuar festën e fëmijëve smart. Një aktivitet i përvitshëm në mbyllje të sezonit të kurseve për fëmijë. Pjestarët e akademisë […]
July 11, 2019

Smart Center Durrës, Qendër Punësimi dhe Trajnimi

Kërkoni të gjeni veten në tregun e punës?! Në ndihmë ju vjen Smart Center Durres, agjenci punësimi, rekrutimi dhe trajnimi me këto shërbime të përmendura mëposhtë: […]
July 16, 2019

KURSE DHE TRAJNIME ONLINE NE DURRES

Mësimi online (në distancë) është formë e trajnimit, e cila realizohet përmes teknologjive moderne të komunikimit, me qëllim të mësuarit te individeve  të vendosur në vende […]
September 26, 2019

6 gjuhet e programimit me te paguara ne 2020

Një nga aftësitë më të rëndësishme për sot është aftësia për të shkruar një program. Në fund të fundit, teknologjia kompjuterike është kudo, nga fabrikat dhe […]
September 26, 2019

Profesionet me te paguara ne vitin 2019

Sipas një studimi profesionet më të paguara të vitit 2019 në Europe janë : Profesionistët e teknologjisë me setin e duhur të kualifikimeve kanë shumë mundësi […]
THINK SMART, WORK SMART