March 27, 2020

Pse biznesi juaj duhet të ketë një Prezencë në Web?! Ja 10 përgjigjet që ju vijnë në ndihmë.

Jeni skeptik për  realizimin e një faqe interneti?! Ja 10 përgjigjet që ju vijnë në ndihmë: Kur diskutohet për digjitalizimin e bizneseve të vogla, shqetësimet që […]
March 26, 2020

13 Avantazhet e një website biznesi!

A keni një biznes dhe nuk keni një faqe interneti? Nëse thoni po, është pothuajse sikur biznesi juaj të mos ekzistojë. Në këtë epokë moderne, njerëzit dhe […]
March 26, 2020

10 Profesionet më të kërkuara në 2020

  Punët që  kërkohen më shum në 2020! Lista e mëposhtme e dhjetë vendeve  për pune në sektorin e IT  ndjek parashikimet për vitin 2020 bazuar […]
March 19, 2020

6 arsye pse Python është gjuha e programimit e së ardhmes

Argumentet rreth gjuhës më të mirë të programimit, se kush është mbreti dhe kush është i dështuari, nuk përfundojnë kurrë. Një përgjigje përfundimtare nuk është dhënë […]
March 19, 2020

10 gjuhë programimi që duhet të mësoni këtë vit

Sektori i teknologjisë po lulëzon e këtë gjë mund ta keni vënë re fare mirë përmes smartfonëve, tabletëve, shërbimeve online etj. Si rezultat i kësaj, aftësitë […]
March 18, 2020

Elementët e një strategjie marketingu dixhital

Cilat janë elementët e një strategjie marketingu dixhital? 1- Website  Elementi më i rëndësishëm si komponent i Marketingut Dixhital. Ashtu sikurse një biznes zë një hapësirë […]
March 12, 2020

Të mësosh online

E-learning (mësimi elektronik) është një term i përdorur gjerësisht në ditët e sotme por që nuk ka një përkufizim specifik. Më së shumti përdoret për edukimin […]
March 4, 2020

Përse fëmijët duhet të mësojnë të kodojnë?

Në ekonominë e ditëve të sotme, ekziston një nevojë urgjente për njerëz me aftësi koduese të cilët u përshtaten kërkesave të një industrie në nevojë siç […]
February 22, 2020

Tendencat e Teknologjisë për Vitin 2020

Me kërkesën për punëtorët me aftësi të avancuara të teknologjisë së shpejtë, shumë kompani po vendosin më shumë burime për rekrutimin, marrjen në punë për të […]
THINK SMART, WORK SMART