Adobe Premier Pro


Objektivi :
Adobe Premiere Pro është një nga mjetet e redaktimit të drejtpërdrejtë për video, përfshirë filmin, TV dhe klipet për web dhe media sociale. Përmbajtja e videos është një element i domosdoshëm i të gjitha llojeve tëprojekteve, përfshirë krijimin e faqes në internet. Premiere Pro është se funksionon me të gjithë skedarët që po punoni për projekte të tjera. Lexon skedarët autoktonë Adobe, përfshirë skedarët PSD dhe skedarët AI, në mënyrë që tëmund të hidhni logot ose pjesët e tjera të projekteve drejtpërdrejt në skedarëtvideo. Nëse dëshironi të bëni redaktime më të lehta në lëvizje, planet e pavarura të Premiere Pro dhe planet Creative Cloud përfshijnë Premiere Rush,një aplikacion për redaktimin e videove që funksionon në të gjitha pajisjet dhe ju lejon të punoni në skedarë midis aplikacionit dhe Premiere Pro në desktopin tuaj.
Audienca :
Ky program është për cdo individ që dëshiron të njohë dhe zbulojë teknologjinë e videove visuale por edhe të mësoje se si përdoret ajo. Por edhe për specialistët e fushës së IT për të mësuar këto aplikacione të avancuara, studentët që kërkojnë për të qënë profesionistët e së ardhmes.
TEMAT:
1.Krijimi i Projektit
2.Hapësira e Punës
3.Importimi i Aseteve
4.Kohështirja
5.Mjetet
6.Kontrolli i Efekteve
7.Rrugë të shkurtra
8.Efektet Video dhe Audio
9.Titrime
10.Korrektimi i ngjyrave
11.Ekspozimi i videos finale
Work Shop - PREZANTIM I PROJEKTIT TE KURSIT
Smart Center është Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.
 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


    THINK SMART, WORK SMART