Smart Center | Qendra e Trajnimit Profesional

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është themeluar që në vitin 1998. Prej gati 21 vitesh debuton e vetme me sukses në fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen e informatikës dhe ofron shërbim të kulturuar, mirësi, profesionalizëm e seriozitet, garanci e mbeshtetje për të gjithë ata që e duan dijen bashkëkohore.

 

Smart Center ofron 60 kurse dhe trajnime profesionale në 15 fusha të ndryshme.


Kurse Kompjuteri Profesionale

Trajnime Profesionale Informatike

kurs-hyrje-ne-informatike-dhe-algoritime-2

Hyrje në Informatikë dhe Algoritmikë

smart-center-durres---kurs-programimi

Programim në C / C++ / C#

smart-center-durres---kurs-rrjeta-kompjuterike-arkitekture-kompjuteri-2

Rrjeta Kompjuterike / Arkitekturë Kompjuteri

smart-center-durres-kurs-programim-html-dhe-css

Programim në HTML & CSS

smart-center-durres-kurs-programim-ne-web

Programim në WEB

smart-center-durres-kurs-programim-ne-java

Programim në Java

smart-center-durres-kurs-programim-ne-javascript

Programim në JavaScript

smart-center-durres-kurs-logjike-kompjuterike

Logjikë Kompjuterike

 
 

Blog

THINK SMART, WORK SMART
WhatsApp Na Kontaktoni