Kurs Kontabiliteti Praktik

Programi i Kursit

TEMATIKA
SEANCA 1 HYRJE NE KONTABILITET
SEANCA 2 NJOHJA ME PASQYRAT FINANCIARE REALE
SEANCA 3 HAPJA E LLOGARIVE KUR NIS NJE VIT I RI FINANCIAR
SEANCA 4 NJOHJE DHE REGJISTRIM I FATURAVE TE SHITJEVE, BLERJEVE ETJ
SEANCA 5 NJOHJE DHE REGJISTRIM I FATURAVE IMPORT, EKSPORT ETJ
SEANCA 6 USHTRIME TE NDERMJETME (NE LIDHJE ME AMORTIZIMIN,KMSH,KREDINE ETJ)
SEANCA 7 VEPRIMET RREGULLUESE DHE VEPRIMET E MBYLLJES
SEANCA 8 KRIJIMI I PASQYRAVE FINANCIARE
SEANCA 9 NJOHJA ME DEKLARIMET ONLINE (LISTPAGESA,LIBER SHITJE,LIBER BLERJE ,TATIM FITIMIN ETJ)
SEANCA 10 NJOHJA ME DEKLARIMIM ONLINE TE TVSH DHE BILANCIT

Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


    THINK SMART, WORK SMART