Kurs trajnimi Graphic Design / CorelDRAW & Photoshop & Illustrator

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është e vetmja qendër që ofron trajnim profesional për programet e shumë përdorura Photoshop & Illustrator & CorelDRAW. Kursi jonë përmban teorinë dhe praktikën e nevojshme që të aftësoheni me programet dhe të krijoni një eksperiencë të vlefshme për tregun e punës.

Programi i Trajnimit

  1. Njohja me Programet e Editimit
  2. Teknikat e Editimit
  3. Photoshop: Krijimi i nje banneri, Logo, Posteri, GIF etj...
  4. Photoshop: Pen Tool (Selektimi, Krijimi i shape)
  5. Illustrator: Krijimi i Shape, Business Card
  6. Illustrator: Krijimi i Dvd Cover, Book Cover
  7. Corel Draw: Imazhi stampuar ne bluze
  8. Corel Draw: Krijimi i broshurave, Menuve

Qellimi i Trajnimit

Studenti te aftesohet te perdore programet e editimit. Te jete i afte te krijoje nje logo, banner, kartevizite, broshure, menu restoranti, fletepalosje dhe te editoj foto te te gjitha formave.

Kursi: Graphic Design
Sasia e oreve: 15
Frekuenca : 2 Seanca/ Jave
Kohezgjatja e seancave: 90 min
Kohezgjatja e kursit: 1.5 muaj
Orari :Fleksibel
Grupe te vogla: 3-5 persona
Certifikate e Licensuar
SC
01/09/2019 10:00 - 11:30 Ne pritje te formimit te grupeve...
8 Kursant

Punime nga Kursantet

Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studenteve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


[recaptcha size:normal]
THINK SMART, WORK SMART
WhatsApp Na Kontaktoni