Kurs trajnimi për Programin Financa 5

Financa 5 ofron zgjidhje për planifikimin e burimeve të një kompanisë suaj. Ndihmon bizneset e vogla dhe të mëdha të automatizojnë dhe të lidhin shitjet, blerjet, operacionet, kontabilitetin dhe inventarin e magazinës.

Financa 5 është zgjedhja më cilësore. Programi u shërben të gjithë operatorëve të biznesit sipas funksioneve që ata kryejnë në kompani si: magazina, blerje, shitje, arka, banka deri tek nivelet më të larta të vendimmarrjes si manaxhimi financiar dhe administrimi.

Organizimi i punës me programin funksionon me module. Në çdo modul të drejtat e përdorimit të sistemit kufizohen ose lejohen sipas funksionit që kryen çdo operator në program.

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është e vetmja qendër që ofron trajnim profesional për programin e shumë përdorur Financa 5. Kursi jonë përmban praktikën e nevojshme që të aftësoheni me programin dhe të krijoni eksperiencë për tregun e punës.

Programi i kursit

  • TEMA I: Çelja e ndërmarrjes tregtare dhe rregjistrimi i bilancit të çeljes
  • TEMA II: Çelja e magazinave, artikujve dhe gjendjes fillestare
  • TEMA III: Rregjistrimi i dokumentave të blerjeve të mallrave e shërbimeve
  • TEMA IV: Rregjistrimi i dokumentave të shitjeve
  • TEMA V: Rregjistrimi i dokumentave të Arkes në lekë e valutë
  • TEMA VI: Rregjistrimi i dokumentave të Bankës
  • TEMA VII: Veprimet me Librin e Madh
  • TEMA VIII: Raportet financiare speciale dhe mbyllja e vitit ushtrimor
  • TEMA IX: Veprimet e ruajtjes, sigurisë dhe sistemimet
  • TEMA X: Ndermarrja prodhuese dhe rregjistrimi i dokumentave te prodhimit
Smart Center është e para dhe e vetme Qendër Trajnimi Profesional në Durrës që prej 20 vitesh, ofron kurse dhe trajnime profesionale bashkëkohore të përshtatura me kërkesat e tregut të punës, kërkesat e studentëve dhe kërkesat e prindërve që kërkojne më të mirën për fëmijet e tyre.

 

Regjistrohu TANI!

Shto dijen dhe aftësitë e tua për një të ardhme të suksesshme! EJA TEK SMART CENTER!

Plotëso formën e regjistrimit në kursin/trajnimin e dëshiruar dhe ne do t'ju kontakojmë menjëherë për më shumë informacion.


[recaptcha size:normal]
THINK SMART, WORK SMART