Qëndra e Kurseve dhe GjuhëveTë Huaja SMART CENTER në Durrës ofron Kurse Përgatitore për Maturen dhe Minimaturen Shtetërore

Qendra e Kurseve & Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është themeluar që në vitin 1998. Prej gati 20 vitesh debuton e vetme me sukses në fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen e informatikës dhe ofron shërbim të kulturuar, mirësi, profesionalizëm e seriozitet, garanci e mbeshtetje për të gjithë ata që e duan dijen bashkëkohore.

Smart Center ka një përvoje shumëvjeçare në edukimin e fëmijëve, nxënësve, studentëve dhe profesionisteve. Qëndra jonë ka identifikuar nevojat e nxënësve që dëshirojnë të japin maksimumin në provimet e Matures dhe Minimaturës Shtetërore. Në një kohë ku përfomanca e nxënësit është thelbësore për rezultatet përfundimtare dhe pranimin e tij në Universitet, ne kemi krijuar kurse përgatitore të përshtatura për arritjen e këtij qellimi.

Për të bërë dijen të aksesueshme për të gjithë nxënësit ne kemi krijuar kurset me çmime ekonomike. Smart Center ofron një ambjent komod mësimi më mësues me eksperiencë në lendët: Letërsi, Matematikë, Fizikë, Kimi, Anglisht.

Smart Center ndodhet në qendër të zonës së biznesit në Durrës në katin II të Pallatit 452, përballë Drejtorisë së Tatimeve, në rrugen Egnatia.

Think Smart! Work Smart! EJANI TEK SMART CENTER!

 

REGJISTRIMET FILLUAN!


Regjistrimet për Kurset Përgatitore të Matures dhe Minimatures kanë filluar dhe po krijoen grupet.

Përshpejtoni dhe arrisni suksesin e deshiruar në provimet përfundimtare në: Letërsi, Matematikë, Fizikë, Kimi dhe Anglisht!


Na kontaktoni në 069 87 50 700 ose plotësoni formularin e regjistrimit më poshtë me të dhënat tuaja. Ne do t'ju kontaktojmë menjëherë për më shumë informacion![recaptcha size:normal]
THINK SMART, WORK SMART