Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës

Qendra e Trajnimit Profesional Smart Center në Durrës është themeluar që në vitin 1998. Prej gati 20 vitesh debuton e vetme me sukses në fushen e informatizimit të bizneseve, ndërmarrjeve, trajnimit e kurseve profesionale në fushen e informatikës dhe ofron shërbim të kulturuar, mirësi, profesionalizëm e seriozitet, garanci e mbeshtetje për të gjithë ata që e duan dijen bashkëkohore.

Smart Center ka një përvoje shumëvjeçare në edukimin e Gjuhëve Të Huaja dhe aktualisht ofron kurse për gjuhët: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frengjisht, Spanjisht, Greqisht, Turqisht, dhe Shqip për të huajt.

Kurset e gjuhëve të huaja janë të organizuara në grupe të vogla për të maksimizuar vëmendjen e nxenësit.

Ofrojmë gjithashtu ofron kurse përgatitore për testet ndërkombëtare APTIS, TOEFL IBT, TOEFL IPT, TOEIC, IELTS, MICHIGAN, CELI, DAF, DELF/DALF, TEF

Smart Center ndodhet në qendër të zonës së biznesit në Durrës në katin II të Pallatit 452, përballë Drejtorisë së Tatimeve, në rrugen Egnatia.

Think Smart! Work Smart! EJANI TEK SMART CENTER!

THINK SMART, WORK SMART
WhatsApp Na Kontaktoni